Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сменя акумулатора на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

166 2.4jtd 2ov avtomat ,2003г.

Темата е супер,но не се каза за автоматите каква е процедурата.Задължително се извършва смяната с още един акумулатор защото кутията губи памет и после трябва да се убочава,но ако незнаеш как се прави става проблем така че,на автоматите не ги сваляйте преди да сте се подсигурили с още един.
    Алфа Ромео 159

Comment

И при мен не се извърта а хоризонталната част се повдига нагоре, даже двете части на конзолата се разглобяват една спрямо друга и акумулаторът излиза в посока към ръката ти (на снимката)

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Двете се разделят и излиза АБ

Comment

Не се разделят а цялата планка се повдига на една страна и се дърпа настрани,зад акумулатора.Посока седалките или стопа,както ти е по-удобно.
          Тези с разделящата се планка е една на 80 000 бройки
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Днес се заех отново. Планката при мен не се разделя, ами бръкнах зад акумулатора и усетих, че там има нещо като кука, на която е захваната планката. Откачих планката, след малко борба, и акумулатора излезе заедно с нея. Доста кофти е направено.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Не се разделят а цялата планка се повдига на една страна и се дърпа настрани,зад акумулатора.Посока седалките или стопа,както ти е по-удобно.
              Тези с разделящата се планка е една на 80 000 бройки
              Един път и аз да съм късметлия и на двета ми 166-ци планките се разделят и акумулатора се сменя за 5 мин.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                Един път и аз да съм късметлия и на двета ми 166-ци планките се разделят и акумулатора се сменя за 5 мин.
                Значи променям на 2 на 80 000бр.
                Сега е ред да почерпиш

Тото пускаш ли?
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Не мога да проумея защо толкова ви мъчи това? Моята планка се вади с изместване напред или назад, зареждам акумулатора през три месеца и го свалям за около 50 секунди.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Значи променям на 2 на 80 000бр.
                    Сега е ред да почерпиш

Тото пускаш ли?
                    За черпенето когато се видим ще е от мен то се знае.Тото не играя,но май ще почна да пускам фишчета.

Comment

Working...
                    X